Gezichtsbehandelingen

Kom je voor de eerste keer? Boek dan hier een Environ kennismaking. Dan krijg je uitgebreid advies over welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past en natuurlijk een fijne passende behandeling.

Bij de gezichtsbehandelingen kijken we hoe we de behandeling in gaan vullen naar jouw behoeftes en de conditie van jouw huid. Jij boekt de tijd en samen bepalen we het behandelplan. De gezichtsbehandeling start in ieder geval met een uitgebreide reiniging, bijwerken van de wenkbrauwen, oneffenheden verwijderen en vaak een uitgebreide massage. Ook kan het uitgebreid worden met een rugmassage. 

Maak hier je keuze voor de duur van de behandeling; 

Hieronder vind je globaal een overzicht wat ik je o.a. in een behandeling kan bieden of wat je los kunt boeken;

Environ electro-sonic gezichtsbehandelingen:

Tijdens deze behandeling werk ik met het Ionzyme DF apparaat. Dit apparaat van Environ zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van de Environ producten optimaal door de huid worden opgenomen op diverse manieren. Lees hier meer informatie over het Ionzyme DF apparaat. Een behandeling met het Ionzyme DF apparaat duurt minimaal 1 uur.

Environ peeling:

Tijdens deze behandeling wordt een peeling aangebracht, gericht op het tegengaan van huidveroudering, vochttekort, pigmentatie, acné of een ander huidprobleem. Environ peelings bevatten een lage concentratie zuur met een lage pH. Het is een veilig peeling-systeem waarbij gezonde huidcellen niet worden vernietigt en zorgen voor een gezond ogende en stralende teint. Er zijn diverse Environ peelings.

Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur duurt 3 tot 6 behandelingen (1 behandeling per week). Een behandeling met een peeling duurt minimaal 1 uur. Een kuur tegen rosacea of acné duurt ongeveer een 30 minuten. Maak hier een afspraak voor deze Environ peeling .

Bindweefselmassage

Deze intensieve massage stimuleert de doorbloeding, verbetert de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel. Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar: een mooie doorbloedde huid en een glow.

Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 3 tot 6 behandelingen van een half uur (1 behandeling per week). Maak hier een afspraak voor deze bindweefselmassage.

Deep tissuemassage - Vreeling

Met de deep tissuemassage maak ik langzame strokes (banen), waarbij ik diep in het weefsel zak en nog meer op de dieper gelegen weefsels en spieren werk. Met diepe bindweefseltechnieken vinden alle reacties plaats die je kent van de reguliere bindweefselmassages, alleen ditmaal in veelvoud. Een verhoogde bloedsomloop, collageenproductie en vrijheid van spierspanning zijn de 3-eenheid van anti-aging. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 3 tot 6 behandelingen van een half uur (1 behandeling per week). Maak hier een afspraak voor deze deep tissue - Vreeling massage

Massage

Een lichaamsmassage kan bij een gezichtsbehandeling worden geboekt. We bespreken voor de behandeling waar jij behoefte aan hebt. Een massage kan niet los geboekt worden.