Over mij

Na bijna 5 jaar Lijftijd merk ik dat bepaalde dingen anders lopen dan dat ik in mijn hoofd had voor mijn eigen schoonheidssalon. Er zijn geen standaard gezichtsbehandelingen meer bij Lijftijd.

Zo ziet het concept eruit;

de gezichtsbehandeling stellen we samen naar waar jij behoefte aan hebt en mijn kennis. Jij boekt de tijd en met elkaar bepalen we het behandelplan. Dit is o.a. afhankelijk van waar jij op dat moment zin in hebt en hoe de conditie van je huid is. Het is soms moeilijk om een tijd van te voren een keuze te maken uit teveel mogelijkheden, dus ik wil het graag makkelijk houden. 

Ook heb ik gemerkt dat de combinatie van huidverbetering en ontspanning werkt. Er zit bijna altijd een uitgebreide schouder-, gezichts- en hoofdhuidmassage in de behandeling, maar er kan ook tijd vrijgemaakt worden voor bijvoorbeeld een rugmassage. Want massage blijft ook mijn passie. Door de jaren heen heb ik opleidingen en cursussen gedaan, maar vooral veel geleerd door het zelf te ervaren. 

Maar huidverbetering staat bij Lijftijd voorop. Dat blijkt wel uit het gebruik van de producten van Environ tijdens de gezichtsbehandelingen. We bespreken deze eventuele combinatie voor de behandeling.

Na mijn 40e merkte ik dat het ouder worden sneller zichtbaar werd. Mijn moeder zei altijd dat het verouderingsproces in fases gaat: je went aan kraaienpootjes, waarna je je druk gaat maken over je fronsrimpel en zo verder. En dat ervaar ik ook.

Maar door het gebruik van Environ houd ik de huidveroudering tegen en ziet mijn huid er gezond uit. De producten zijn ontwikkeld vanuit medisch oogpunt (dus niet commercieel) door een plastisch chirurg en dat spreekt mij erg aan. We kunnen veroudering niet tegen houden maar wel vertragen en wie wil er niet verzorgd uitzien? Ik ben dan ook blij dat ik met Environ mag werken en ik kan niet wachten om het jou te laten ervaren.

Tevens behandel ik met de Dermapen4. Dit is microneedling; een huidbehandeling met als doel de collageenproductie te stimuleren en o.a. huidverslapping tegen te gaan en de huidstructuur te verbeteren. Dr. Des Fernandez van Environ ontdekte de werking van het microneedlen, dus een reden te meer om hierover enthousiast te zijn. Voor het microneedlen ben ik gaan werken met de Dermapen4, omdat ik ervan overtuigd ben dat ik met deze pen de meest effectieve behandeling kan geven.

Voor een make-up merk heb ik gekozen voor IDUN Minerals uit Zweden. Het is een make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers.

Op zoek naar een fijne plek voor huidverbetering en tijd voor jezelf? Dan zie ik je graag bij Lijftijd.

Lisette