Over mij

Na mijn 40e merkte ik dat het ouder worden sneller zichtbaar werd. Mijn moeder zei altijd dat het verouderingsproces in fases gaat: je went aan kraaienpootjes, waarna je je druk gaat maken over je fronsrimpel en zo verder. En dat ervaar ik ook.

Door het gebruik van Environ heb ik gemerkt dat ik de veroudering tegenhoud en mijn huid er gezond uitziet. De producten zijn ontwikkeld vanuit medisch oogpunt (dus niet commercieel) door een plastisch chirurg en dat spreekt mij erg aan. We kunnen veroudering niet tegen houden maar wel vertragen en wie wil er niet verzorgd uitzien? Hier vind je daar meer informatie over. Ik ben dan ook blij dat ik met Environ werk en ik kan niet wachten om het jou te laten ervaren. 

Voor een make-up merk heb ik gekozen voor IDUN Minerals uit Zweden. Het is een make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers.

Tijdens de lockdown in 2021 heb ik me verdiept in microneedling. Ik merkte dat ik dieper wilde werken op o.a. huidverslapping en pigment. En dr. Des Fernandez van Environ is begonnen met microneedlen, dus een reden te meer om hierover enthousiast te zijn. Ik ben gaan needlen met de Dermapen4, omdat ik denk dat ik met deze pen de meest effectieve behandeling kan geven. 

Masseren blijft ook mijn passie. Hierdoor ervaar je een extra ontspanning, mede doordat ik tijdens de massage regelmatig hotstones gebruik. Door de jaren heen heb ik opleidingen en cursussen gedaan, maar vooral veel geleerd door het zelf te ervaren. In mijn gezichtsbehandelingen probeer ik ook huidverbetering en wellness te combineren.

Is het voor jou ook tijd voor jezelf en tijd voor je lijf? Dan zie ik je graag bij Lijftijd!

Lisette