Dermapen4


De Dermapen4 is huidverbetering op het hoogste nivo én de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidverbetering om de huid te vernieuwen en te verfraaien.

De Dermapen (minuscule naaldjes) glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. Door deze microwondjes in de huid komen groei- en helende factoren vrij, waardoor het natuurlijke herstelproces van de huid wordt geactiveerd. Deze wondjes zijn na 7 minuten alweer gesloten. De huid geneest na een microneedling behandeling voornamelijk door de productie van collageen. Ook zorgt de behandeling voor de stimulatie van nieuwe gezonde bloedvaatjes die zuurstof en voedingstoffen doen aanvoeren. Een behandeling met de Dermapen4 resulteert daarom in huidverjonging en vermindering van fijne lijntjes. Deze heropbouw van het collageen draagt ook bij in vermindering van littekens en verzachten van textuur, waardoor de huid een glad uiterlijk krijgt. Aanwezige pigmentvlekken zullen sneller worden afgestoten, waarna een herverdeling van nieuwe pigmentcellen zal ontstaan. Kortom: een Dermapen behandeling triggert onze huid om nieuwe cellen aan te maken. Het vormen van collageen kan 8 tot 12 weken duren. Hierdoor zal het definitieve resultaat pas 3 maanden na de laatste behandeling zichtbaar worden. Om het resultaat te ondersteunen adviseren ik dat je thuis goede huidverzorging toepast. 

Hoe jouw huid reageert op de behandeling is afhankelijk van de huid, maar de hersteltijd is over het algemeen zeer kort. Je ziet tijdelijk lichte roodheid en soms kleine rode korstjes, maar deze verdwijnen snel.  Je kunt een rood en strak gezicht hebben gedurende 12-24 uur na de behandeling. 

Deze intensieve (soms gevoelige) Dermapen behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van:

- Huidveroudering zoals een verslapte- en verouderde huid, fijne lijntjes en rimpels

- Huidverbetering zoals onzuiverheden, grove poriën, acné littekens, zonbeschadiging en grauwe/doffe     huidskleur. 

- Pigmentatieproblemen zoals ouderdomsvlekken, UV-pigmentatie en hypopigmentatie

Voor huidverjonging worden 3-6 behandelingen aangeraden met intervallen van 8-12 weken. Voor behandelingen van bijvoorbeeld pigmentatie kunnen intervallen van 4 weken aangeraden worden. Om optimaal resultaat te behouden raad ik aan om de behandeling 1 a 2 keer per jaar te herhalen. 

Je ziet al resultaten na de eerste behandeling. Duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen. De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen. Om goed resultaat te behalen raad ik je aan om de Roll CIT van Environ te gebruiken (pas na 7 dagen na de behandeling).

Ik voer geen Dermapen behandeling uit bij het niet gebruiken van professioneel geadviseerde producten door schoonheidsspecialistes of huidtherapeuten, dit om risico's en complicaties na de behandeling uit te sluiten. 

Minimaal 48 uur na de behandeling moet je ZON, zweten, zware inspanning, hete baden, douches en sporten vermijden! Bescherm de huid tegen directe blootstelling aan de zon voor minimaal 14 dagen na de behandeling. U kunt eventueel ook een hoed dragen ter bescherming. Bescherm de huid natuurlijk altijd tegen de zon, maar doe zeker voorzichtig na een Dermapen behandelingBen je een buitenmens? Doe deze behandeling dan in het voor- en/of najaar. 

Je mag niet behandeld worden bij: 

een huid die bestraling heeft ondergaan, tijdens behandeling van kanker, een operatie in het gezicht de afgelopen 6 maanden, kwaadaardige huidaandoeningen, gebruik van acné medicatie en niet bij het gebruik van Roacuttane of andere mdicijene met vitamine A zuur. Ook niet bij ontstekingen/infecties in het te behandelen gebied, actieve herpes simplex, zwangerschap of borstvoeding, ziektegevoel/koorts, insulineafhankelijke diabetes mellitus, immunologische aandoeningen/verminderd immuunsysteem, keloïdvorming of verse littekens of wonden in het behandelgebied. Na de behandeling van fillers en botox moet je 3 weken wachten voordat je een Dermapen behandeling ondergaat. 

Na een zonvakantie raad ik je aan om 2 weken te wachten voordat je een Dermapen behandeling ondergaat. 

Behandeling gezicht

Per behandeling € 153,-        (Direct boeken)

Behandeling gezicht met intake (1e keer)       

Per behandeling € 153,-        (Direct boeken)

Behandeling gezicht, hals en decolleté

Per behandeling € 178,-        (Direct boeken)

Behandeling gezicht, hals en decolleté met intake (1e keer)

 Per behandeling € 178,-      (Direct boeken)

Twijfel je over een dermapenbehandeling of ben je nog nooit bij Lijftijd geweest? Boek dan de Environ kennismaking. Dan krijg je uitgebreid advies over welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past. (Direct boeken)