Environ

Environ heeft dit jaar (2023), voor de zesde keer op rij, de Top Medical Award gewonnen. In totaal heeft dit merk meer dan honderd hooggewaardeerde awards ontvangen voor uitmuntende producten wereldwijd! 

Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging. Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de "zuurstof" is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van man, vrouw, jong en oud. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.  Environ zorgt ervoor dat de huidverzorgingsproducten vitamines A, E, C en antioxidanten bevatten. Doordat er zoveel vitamines in deze producten zitten, kunnen de producten ervoor zorgen dat een tekort aan vitaminen gecorrigeerd wordt. Zo wordt uw huid weer gezond, jeugdig en stralend gemaakt.

Doel van Environ?

Het chronisch tekort aan vitaminen en antioxidanten dagelijks in de huid te corrigeren.  Vaak is de afbraak van de vitaminen in de huid groter dan de toevoer waardoor de huidproblemen of voortijdige veroudering ontstaan. 

Met Environ bereiken we een gezonde huid door de oorzaken van de huidcondities of huidproblemen aan te pakken en niet slechts de symptomen. Dagelijks worden onder invloed van externe factoren de vitaminen in de huid afgebroken. De Environ producten en behandelingen vullen dagelijks dit tekort van vitaminen en antioxidanten aan waardoor de cel- en huidfuncties genormaliseerd worden. Daarnaast heeft Environ zich gespecialiseerd in opname technieken zodat de ingrediënten dieper in de huid komen (Ionzyme DF apparaat). 

Dr. Des Fernandes was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden. Vitamine A in huidverzorgingsproducten was een echte revolutie.

Dr. Des Fernandes raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten ten gevolge van melanomen. Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en was vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien.

In 1990 lanceerde hij Environ. Met 140 producten in meer dan 70 landen, heeft Environ een uitgebreid, wereldwijd netwerk van verkooppunten ontwikkeld. Het merk is de favoriet onder kenners en wordt geprezen door internationale skincare professionals, artsen, beauty editors, filmsterren en topmodellen.