Massages

Rug-, schouder- en nekmassage

Deze rug, schouder- en nekmassage met warme olie bestaat uit stevige, ontspannende massage technieken met de focus op de probleemgebieden. De hoofdhuid kan hierin ook meegenomen worden. Hierbij worden diverse technieken toegepast, zoals hotstones, deep tissue, drukpunten en onderarm technieken. 

30 minuten € 35,-          (Direct boeken)

Rug-, schouder- en nekmassage, achterkant benen

Deze stevige, ontspannende massage met warme olie laat je van je voetzolen tot de kruin van jouw hoofd ontspannen. Hierbij worden diverse technieken toegepast, zoals hotstones, deep tissue, drukpunten en onderarm technieken. 

45 minuten € 50,-         (Direct boeken) 

Stevige,  ontspannende lichaamsmassage 

Deze lichaamsmassage met warme olie bestaat uit stevige, ontspannende massage technieken. De focus punten en probleemgebieden worden besproken, waarna diverse technieken toegepast kunnen worden, zoals hotstones, deep tissue, drukpunten en onderarm technieken. 

60 minuten € 60,-          (Direct boeken)

90 minuten € 90,-          (Direct boeken)

Klassieke gezichtsmassage inclusief hoofd, nek en schouders

Bij deze massage wordt de huid gereinigd en volgt er een klassieke gezichtsmassage waarbij hoofd, nek, stuk rug en schouders meegenomen worden. De behandeling wordt afgesloten met een crème.

30 minuten € 35,- (Direct boeken)

Bindweefselmassage

Deze intensieve massage stimuleert de doorbloeding, verbetert de huidstructuur en het verstevigen van het bindweefsel. Doordat de doorbloeding van de huid gestimuleerd wordt is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen, wat het ontstaan van rimpels, verklevingen of acne vermindert. De massage is zonder olie of crème, bestaat uit diepe knedende of rollende massagegrepen en kan soms als gevoelig of pijnlijk worden ervaren.

Bindweefselmassage is goed te combineren met een manuele behandeling. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 6 tot 12 behandelingen, gedurende 1x per week). De 7e behandeling ontvang je gratis bij betaling van deze kuur in 1 keer.

30 minuten € 35,- (Direct boeken)