Environ manuele gezichtsbehandelingen

Environ kennismaking

Tijdens deze 75 minuten durende kennismakingsbehandeling krijg je een uitleg over Environ en kan je na een uitgebreide gezichtsbehandeling het effect van de Environ producten ervaren. 

75 minuten € 65,-           (Direct boeken)

Environ de luxe

Tijdens deze 90 minuten durende luxe behandeling krijg je een korte rugmassage, waarna deze wordt vervolgd met een Environ specifiek. 

90 minuten € 95,- (Direct boeken)

Environ specifiek

Tijdens deze 75 minuten durende uitgebreide gezichtsbehandeling kijken we hoe de conditie van jouw huid is en passen we de gezichtsbehandeling daarop aan. Eventueel kan needling toegepast worden met jouw eigen Cosmetic Roll-CIT.

75 minuten € 79,- (Direct boeken)

Environ basis

Tijdens deze 60 minuten durende gezichtsbehandeling kijken we hoe de conditie van jouw huid is en passen we de behandeling daarop aan. 

60 minuten € 65,-        (Direct boeken)

Klassieke gezichtsmassage

Een klassieke ontspannende gezichtsmassage waarbij hoofd, nek en schouders meegenomen worden. 

30 minuten € 35,-          (Direct boeken)

Bindweefsel massage

Deze intensieve massage stimuleert de doorbloeding, verbetert de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 3 tot 6 behandelingen (1x per week). 

30 minuten € 35,-           (Direct boeken)

Environ peeling kuur 

Ideaal voor rimpels, verslapping, puistjes of om de hydrateren, de huid textuur te verfijnen of de vorming van pigment af te remmen. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 3 tot 6 behandelingen (1x per week).

45 minuten € 50,-        (Direct boeken)

60 minuten (met masker) € 65,-        (Direct boeken)

Environ peeling kuur rosacea

Deze kuur is aangepast aan rosacea om de ontstekingen en roodheid te bestrijden en hydratatie te bevorderen. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 6 behandelingen (1x per week).

20 minuten € 25,-        (Direct boeken)

Environ peeling kuur probleemhuid 

Deze kuur is aangepast om een probleemhuid onderhuids rustig te maken, roodheid te bestrijden, verminderen van een schilferige hoornlaag en om infecties onder controle te houden. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 3 tot 6 behandelingen (1x per week).

20 minuten € 25,-        (Direct boeken)

Onderstaande behandelingen zijn alleen te boeken in combinatie met een manuele gezichtsbehandeling:

* Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.