Environ manuele gezichtsbehandelingen

Environ Discovery

Tijdens deze kennismakingsbehandeling met Environ bepalen we welke behandeling het beste past bij jouw huid. Hier krijg je uitleg over waarna je tijdens een eerste behandeling het effect van Environ kan ervaren. 

75 minuten € 65,-           (Direct boeken)

Environ de Luxe

Deze luxe behandeling start met een 15 minuten durende rugmassage, waarna deze vervolgd wordt met 1 van de 3 manuele gezichtsbehandelingen zoals hierboven omschreven.

90 minuten € 90,- (Direct boeken)

Environ Vital

Deze gezichtsbehandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

Deze gezichtsbehandeling begint met een uitgebreide reiniging, gevolgd door een massage met een vitaminencocktail. De behandeling wordt afgesloten met een revitaliserend alginaatmasker, dat de opname van de vitaminen bevordert en direct zichtbare resultaten geeft. Eventueel kan needling toegepast worden met jouw eigen Cosmetic Roll-CITTM.

75 minuten € 79,- (Direct boeken)

Environ Sensitive

Deze gezichtsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film (bescherming van de huid). 

Deze gezichtsbehandeling begint met een uitgebreide reiniging, gevolgd door een verzachtende massage. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend alginaatmasker, dat de opname van de vitaminen bevordert en direct zichtbare resultaten geeft. 

75 minuten € 79,-          (Direct boeken)

Environ Deep Cleansing

Deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid ziet er zuiver en stralend uit.

Deze gezichtsbehandeling begint met een uitgebreide reiniging, gevolgd door een talgverzachtende crème waardoor we makkelijker de huid kunnen uitreinigen. Hierna volgt een lichte massage en wordt de behandeling wordt afgesloten met een kalmerend alginaatmasker, dat de opname van de vitaminen bevordert en direct zichtbare resultaten geeft.  

75 minuten € 79,-          (Direct boeken)

Environ Basic

Deze basis gezichtsbehandeling wordt aangepast aan jouw huidtype.

Deze gezichtsbehandeling begint met een uitgebreide reiniging, gevolgd door een alginaatmasker, dat de opname van de vitaminen bevordert en direct zichtbare resultaten geeft. In deze behandeling zit geen gezichtsmassage.

60 minuten € 65,-        (Direct boeken)

Klassieke gezichtsmassage inclusief hoofd, nek en schouders

Bij deze massage wordt de huid gereinigd en volgt er een klassieke gezichtsmassage waarbij hoofd, nek, stuk rug en schouders meegenomen worden. De behandeling wordt afgesloten met een crème. 

30 minuten € 35,-          (Direct boeken)

Bindweefsel massage

Deze intensieve massage stimuleert de doorbloeding, verbetert de huidstructuur en verstevigt het bindweefsel. 

Bindweefselmassage is goed te combineren met een manuele behandeling. Voor het beste resultaat adviseer ik deze behandeling in een kuur: 3 tot 6 behandelingen, gedurende 1x per week. 

30 minuten € 35,-           (Direct boeken)

* Bij de bovenstaande behandelingen worden de wenkbrauwen bijgewerkt d.m.v. epileren of harsen.

Environ peeling kuur (3 tot 6 behandelingen 1x per week)

Ideaal voor rimpels, verslapping, puistjes of om de hydrateren, de huid textuur te verfijnen of de vorming van pigment af te remmen. Ook kunnen peelings worden toegepast om de conditie van de huid te verbeteren en te onderhouden.

Deze peeling bereikt resultaten zonder huidbeschadiging. Er wordt een lage concentratie lactaat zuur gebruikt, dus de opperhuid blijft in een zo goed mogelijke conditie. 

Niet aan te raden bij temperaturen boven de 25 graden of als je nog heel bruin bent. Na de behandeling mag je 7 dagen niet vol in de zon. 

45 minuten € 50,-        (Direct boeken)

60 minuten (met masker) € 65,-        (Direct boeken)

Environ peeling kuur Rosacea (6 behandelingen 1x per week)

Deze kuur is aangepast aan Rosacea om de ontstekingen en roodheid te bestrijden en hydratatie te bevorderen. 

20 minuten € 25,-        (Direct boeken)

Environ peeling kuur Probleemhuid (3 tot 6 behandelingen 1x per week) 

Deze kuur is aangepast om een probleemhuid onderhuids rustig te maken, roodheid te bestrijden, verminderen van een schilferige hoornlaag en om infecties onder controle te houden.

20 minuten € 25,-        (Direct boeken)

Extra optie te boeken tijdens de manuele gezichtsbehandelingen:

* Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.