Kuurbehandelingen

Behandelingen hebben het grootste effect in de vorm van een kuur. Bij een kuur stapelt het resultaat (de aanmaak van groeifactoren) zich op waardoor je huid er, veel langer, beter uitziet.

Voor het beste resultaat van de behandelingen raad ik je een kuur aan in het voor- en najaar met het gebruik van de Environ producten thuis.

Een kuur bestaat bijvoorbeeld uit één behandeling per week, gedurende (3 tot) 6 weken. De 7e behandeling is gratis. Alle kuurbehandelingen zijn uniek. De frequentie en aantal behandelingen is slechts een richtlijn en wordt voor iedereen op maat samengesteld.

Neem contact met mij op om de gewenste kuur (of combinatie) en het aantal behandelingen te bespreken.

Environ essentieel

Deze behandeling (1x per week) kan tijdens de kuur ook afgewisseld worden met een Environ intensief.

Door het gebruik van sonosforese en iontoforese wordt het serum (aangepast aan jouw huidtype) tot 40 keer beter opgenomen door de natuurlijk beschermende barrières van de huid heen

60 minuten               € 83,-

7 behandelingen     € 498,-

Environ peeling

Het is aan te raden om de huid voor te bereiden op de peeling door ten minste 3 weken van tevoren crèmes met vitamina A van Environ te gebruiken.

De peelings van Environ zijn geen agressieve peelings en beschadigen de opperhuid dus niet. Het zijn lichte herhaaldelijke peelings die de integriteit van de huid intact houden en zorgen voor een gezond ogende en stralende teint. Deze peeling zou ik 1x per week doen. 

60 minuten              € 83,-

7 behandelingen    € 498,-

Environ peeling rosacea

Een peelingkuur rosacea bestaat uit 6 behandelingen met een frequentie van 1x per week; dit om de ontstekingen tegen te gaan.

20 minuten              € 28,-

7 behandelingen   € 168,-

Environ peeling acné

De peelingkuur acné wordt ondersteund met de producten van de Sebu lijn. Environ ontdekte dat de onzuivere huid het best kan worden behandeld door het tekort aan vitamine A aan te vullen en tegelijkertijd de probleemhuid doelgericht aan te pakken. Ook deze kuur heeft een frquentie van 1x per week. 

20 minuten              € 28,-

7 behandelingen    € 168,-

Bindweefselmassage

Al na één bindweefselmassage behandeling is het resultaat zichtbaar: een mooie doorbloedde huid. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen (1x per week) raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en kan tot 12 keer nodig zijn.

30 minuten              € 38,-

7 behandelingen    € 228,-

13 behandelingen  € 456,-

Dermapen4

Bij deze behandeling is het ook belangrijk dat de huid goed voorbereid is met goede producten. Met één behandeling geef je een enorme boost aan je huid; je huid ziet er al frisser, egaler en rustiger uit. Wil je echt huidverbeterend gaan werken, dan zijn er meerdere behandelingen nodig. Duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2 tot 8 weken). De huid blijft de komende 6 tot 12 maanden na de behandeling/kuur verbeteren. De huid gaat collageen aanmaken; dit heeft tijd nodig.

Bij een kuur van 3 keer krijg je de 4e behandeling voor de helft (prijs is afhankelijk van het te behandelen gebied (gezicht en/of hals en decolleté). Bij een kuur van 6 kuur krijg je de 7e keer gratis.