Kuurbehandelingen

De kuurbehandelingen kunnen onderdeel zijn van een gezichtsbehandeling, maar hebben het grootste effect in de vorm van een kuur. Bij een kuur stapelt het resultaat (bijvoorbeeld de aanmaak van groeifactoren) zich op waardoor je huid er, veel langer, beter uitziet.

Environ peelingkuur

Deze peeling zijn gericht op het tegengaan van huidveroudering, vochttekort, pigmentatie, acné of een ander huidprobleem. Het zijn geen agressieve peelings en beschadigen de opperhuid dus niet. Het zijn lichte herhaaldelijke peelings die de integriteit van de huid intact houden en zorgen voor een gezond ogende en stralende teint. Deze peelings worden gedaan in een kuur van 3 tot 6 behandelingen (1 behandeling per week) in het voor- of/en najaar i.v.m. de zon. Boek hier een peelingkuur.

Environ peelingkuur rosacea

Deze kuur is aangepast aan rosacea om de ontstekingen en roodheid te bestrijden en hydratatie te bevorderen. Deze behandelingen worden alleen gedaan in een kuur van 6 behandelingen van 20 minuten (1 behandeling per week). Boek hier een peelingkuur rosacea.

Environ peelingkuur acné

Deze kuur is aangepast om een probleemhuid onderhuids rustig te maken, roodheid te bestrijden, verminderen van een schilferige hoornlaag en om infecties onder controle te houden. De peelingkuur acné wordt ondersteund met de producten van de Sebu lijn. Environ ontdekte dat de onzuivere huid het best kan worden behandeld door het tekort aan vitamine A aan te vullen en tegelijkertijd de probleemhuid doelgericht aan te pakken.

Deze behandelingen worden alleen gedaan in een kuur van 3 tot 6 behandelingen van 30 minuten (1 behandeling per week). Boek hier een peelingkuur acné.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is gericht op het masseren van het bindweefsel dat tussen je spieren en je huid zit. Al na één bindweefselmassage behandeling is het resultaat zichtbaar: een mooie doorbloedde huid. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen van 30 minuten (1 of 2x per week) raadzaam en zal de huid er steeds beter uit gaan zien. Deze cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur en de massage activeert de cel vernieuwing. Tijdens de bindweefselmassage prikkel je de bindweefselcellen (fibroblasten) en hierdoor gaat het lichaam sneller collageen en elastine aanmaken. Met als resultaat, een betere doorbloeding, de werkstoffen uit de producten worden beter opgenomen de huid wordt steviger en krijgt daardoor direct een frisser aanzien. Boek hier een bindweefselmassage.

Deep tissue massage - Vreeling

Bij een deep tissue massage wordt er ook aandacht besteed aan je spieren, waardoor de spanning en stress vermindert. Tevens maak ik de diepere bindweefsellaag los. De oppervlakkige laag bindweefsel regelt de minieme samentrekkingen en bewegingen van je gezicht en de diepere laag (fascie) verbindt de huid met de spieren en vet. Als je de diepere bindweefsellaag niet losmaakt houdt het de rimpels in het gezicht op zijn plaats. Door langzame en vertraagde massagegrepen hebben de collageenvezels de tijd om zich te herstellen. Boek hier een deep tissue massage.

Dermapen4

De Dermapen 4 is een behandeling waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het een zeer effectieve behandeling is om de huid te vernieuwen en verstevigen. De Dermapen maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid d.m.v. vibrerende kleine naaldjes. Hiermee wordt het natuurlijke herstelproces van de huid op een gecontroleerde wijze in gang gebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel versterkt). Dermapen is toepasbaar op alle huidtypes. Hierdoor kan de Dermapen ingezet worden op verschillende indicaties zoals:

  • Acne-littekens
  • Pigmentstoornis
  • Grove poriën
  • Zonbeschadiging
  • Verslapte huid
  • Grauwe/doffe huidkleur
  • Littekens
  • Fijne rimpels
  • Huidveroudering  

Zeker bij de Dermapen4 is een kuurvorm aan te raden van 3 tot 6 behandelingen in het voorjaar of in het najaar. Bij een kuur met de Dermapen4 kan er zeker nog een jaar erna nieuw collageen aangemaakt worden. Boek hier een Dermapen4 behandeling