Ionzyme DF gezichtsbehandelingen

Een echte Environ behandeling is met het DF apparaat voor optimaal resultaat. Bij deze behandelingen zit geen massage. Deze is natuurlijk wel extra bij te boeken. 

Heb je nog nooit Environ gebruikt, boek dan eerst een Environ Discovery behandeling. Tijdens deze kennismakingsbehandeling met Environ bepalen we welke behandeling het beste past bij jouw huid. Hier krijg je uitleg over, waarna je tijdens een eerste behandeling het effect van Environ kan ervaren.

Environ Discovery

Tijdens deze eerste gezichtsbehandeling wordt na een huidanalyse de huidconditie bepaald, persoonlijk advies gegeven en laat ik je een Environ behandeling ervaren zonder het DF apparaat. 

75 minuten € 65,-          (Direct boeken)

Environ Intensive

De meest luxe behandeling, voor wie het allerbeste wil.

Deze intensieve gezichtsbehandeling begint met een uitgebreide reiniging, waarna elke zone en huid(conditie) met de Ionzyme DF probe wordt behandeld. De behandeling wordt afgesloten met een alginaatmasker, dat de opname van de vitaminen bevordert en direct zichtbare resultaten geeft.

90 minuten € 110,-         (Direct boeken)

Environ Essential

We richten ons op het belangrijkste voor jouw huid.

Deze intensieve gezichtsbehandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging, waarna elke zone en huid(conditie) intensief met de Ionzyme DF probe wordt behandeld.

60 minuten € 75,-          (Direct boeken)

Environ Skin Renewal

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid voor een stralende vernieuwde huid. 

Bij deze behandeling met de Ionzyme DF apparaat wordt extra aandacht besteed aan het exfoliëren en hydrateren van de huid. Daarna volgt een alginaatmasker, dat de opname van vitaminen bevordert en direct zichtbare resultaten geeft.

75 minuten € 99,-          (Direct boeken)

* Bij de bovenstaande behandelingen worden de wenkbrauwen bijgewerkt d.m.v. epileren of harsen.

Environ Lunch Time

Een intensieve behandeling in kuurverband van 6 tot 12 behandelingen 1x per week met de Ionzyme DF probe. Hierbij wordt de focus gelegd op een specifieke zone zoals een gladde lipcontour, strakke kaakcontour, strakke hals etc. Te boeken in overleg.

Vanaf € 25,-

Extra optie te boeken tijdens de Ionzyme DF gezichtsbehandelingen:

(Direct boeken)

  • Gezichtsmassage van 15 minuten € 15,-
  • Bovenlip harsen € 8,-
  • Bovenlip en kaaklijn harsen € 12,-
  • Wenkbrauwen verven € 10,-
  • Wimpers verven € 15,-
  • Wimpers en wenkbrauwen verven € 21,-

* Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.