Electro-Sonic gezichtsbehandelingen

Een Electro-Sonic behandeling geeft een top-resultaat. Tijdens deze behandeling werk ik met het Ionzyme DF apparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten van de Environ producten optimaal door de huid worden opgenomen. Klik hier voor meer informatie over het Ionzyme DF apparaat.

Kom je voor de eerste keer? Boek dan de Environ kennismaking. Dan krijg je uitgebreid advies over welke behandeling het beste bij jouw huid en wensen past. (Direct boeken)

Environ intensief

Voor wie het beste resultaat uit een gezichtsbehandeling wil halen! 
Tijdens deze intensieve behandeling wordt elke zone in het gezicht met de probe behandeld, gericht op het tegengaan van huidveroudering, vochttekort, gevoeligheid of pigmentatie. Hierna volgt het alginaat-masker wat de opname van vitaminen bevordert. Eventueel kan needling toegepast worden met jouw eigen Cosmetic Roll-CIT.

90 minuten € 113,-         (Direct boeken)

Environ essentieel

Tijdens deze behandeling wordt elke zone in het gezicht met de probe behandeld, gericht op het tegengaan van huidveroudering, vochttekort, gevoeligheid of pigmentatie. Eventueel kan needling toegepast worden met jouw eigen Cosmetic Roll-CIT.

60 minuten € 83,-          (Direct boeken)

Environ peeling

Tijdens deze behandeling wordt een peeling aangebracht, gericht op het tegengaan van huidveroudering, vochttekort, pigmentatie, acné of een ander huidprobleem. Daarna volgt het alginaat masker wat na de peeling het aangebrachte serum dieper in de huid laat doordringen.

60 minuten € 83,-          (Direct boeken)

Environ peelings bevatten een lage concentratie zuur met een lage pH. Het is een veilig peeling-systeem waarbij gezonde huidcellen niet worden vernietigt. Een kuur duurt 3 tot 6 behandelingen (1 behandeling per week). Let erop dat je na deze behandeling een aantal dagen uit de zon moet blijven. 

Environ vitamine C micro peel

Tijdens deze 45 minuten durende behandeling wordt gebruik gemaakt van vitamine C om de huid een gezonde, egale teint en textuur te geven. Deze behandeling is een goede keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde of een verouderde huid. 

45 minuten € 68,-         (Direct boeken)

Onderstaande behandelingen zijn alleen te boeken in combinatie met een Electro-Sonic gezichtsbehandeling:

* Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.